Cautare

57527 de rezultate pentru "un cadou exotic pentru majestatea sa" (5.17 secunde)
In prag de iarna, cand ne pregatim sa tragem linie si sa vedem cata grija am avut de noi anul acesta, mai putem inca sa facem ceva pentru propria sanatate si stare de bine.
Ajuns la a XXIV-a editie, tIMOn va aduce un numar record de oferte exclusive, peste 1.500 de locuinte fiind promovate cu caracter exclusiv in cele patru zile ale evenimentului.
Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie. ... Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata formatiei BCM-U Pitesti, scor 77-64 (20-14, 12-19, 14-19, 31-12), intr-un meci contand pentru etapa a 17-a din Divizia A.
• "Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit.
BERBEC Ti se pun unele bete in roate in prima parte din luna, si trebuie sa ai grija in cine ai incredere. Din a doua parte a lunii, incepi sa tratezi cu superficialitate unele situatii din jurul tau si acest lucru te poate costa mai tarziu.
Au plecat sa vada mestecenii si sa prinda arici. Fiica mea e convinsa ca va vana arici si e bine ca ideea asta a facut-o sa plece uitand de mine.
Festivalul cafelei si ciocolatei, care are loc zilele acestea la Word Trade Center Bucuresti, prezinta cateva produse pentru gusturi mai excentrice si nu neaparat pentru copii.
Fiecare se gandeste cum sa faca momentul mai placut. ... Cand si cui oferim cadourile pentru nou-nascut? ... Un gest simbolic. Pastrati cadourile copilului pentru momentul in care acesta va veni acasa. Ar fi bine sa nu-i faceti o vizita in prima luna.
Demiterea mea de la sefia Senatului, cel mai frumos cadou pentru Traian Basescu Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a vorbit, luni, despre decizia PSD de a-i retrage sprijinul pentru sefia Senatului si de a-l inlocui cu senatorul social-democrat Titus Corlatean.
Politia italiana a primit cadou un Lamborghini Gallardo LP560, pentru a fi folosit de departamentul pentru autostrazi.
Cumperi anvelope de iarna si primesti gazduire gratuit pentru cele de vara sau, la achizitionarea a patru anvelope, primesti diverse accesorii de iarna cadou. Asa suna ofertele comerciantilor de anvelope care fac orice pentru a creste vanzarile, profitand de obligativitatea echiparii masinii cu cauciucuri de iarna.
Cadoul nu este conditionat de semnarea Contractelor pentru Recoltare celule stem cu Compania Stem SURE. ... 1 cadou la alegere din 4 variante oferite!
In lipsa unei identitati proprii, unele (multele!) partide de conjunctura incearca sa capete credibilitate prin numeroase permutari si asa-zise aliante ce nu au nimic in comun nici cu ideologia, nici cu valoarea in sine sau cu interesul colectiv, ci doar cu acela al propriului castig.
Pentru ca perioada sarbatorilor de orice fel este si o buna ocazie pentru romani sa se inghesuie la cumparaturi, bancile si societatile prezente pe piata creditului de consum vin cu oferte noi.
De fapt, nu exista un model de acordare a acestor cadouri de Sarbatori, în companiile mai mici, unde sindicatele sunt inexistente, ramânând la latitudinea managerului daca acorda sau nu prime.
In cadrul targului Imobiliarium, E.ON Flash a oferit cadou energie timp pentru o luna. Oferta este valabila pentru produsele 12 Egal Dual (gaze naturale si electricitate) si 12 Egal Electricitate pentru contractele incheiate in perioada 1 decembrie 2017 - 1 decembrie 2018.
Artistul a sustinut un concert de aproape patru ore, in cadrul caruia a avut alaturi Orchestra Simfonica Bucuresti, dar si nume cunoscute nationale si internationale, cum ar fi Steven Seagal sau buna lui prietena, Ramona Badescu, pe care Toto a rugat-o sa urce pe scena alaturi de el, atat in postura de cantareata, cat si in postura de translator.
Luna iunie aduce in salile Palatului Cesianu-Racovita un mix cultural inedit ce ofera publicului bucurestean ocazia de a evada din cotidian intr-un loc al placerilor vizuale si intelectuale.
Cantareata isi serbeaza ziua de nastere si strange bani pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos! Dupa 3 ani in care a stat doar in America si nu a mai venit deloc in tara, Anamaria Ferentz a decis sa-si viziteze familia.
La inceputul anilor i90, in plin elan revolutionar, proprietatea privata a fost recunoscuta pentru prima data dupa decenii intregi.
google-analytics.com